Lees onze blog en verdiep je kennis over verzekeringen!

Wil je op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen in de verzekeringswereld? Fidelia publiceert maandelijks blogartikelen boordevol nieuwe informatie, advies en handige tips over verzekeringen.
Filter Nieuws categorie
Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en waarom is deze polis een essentiële bescherming voor vrije (medische en paramedische) beroepsbeoefenaars? 🤔
24.11.2023
Vrije Beroepen

De BA-verzekering (medische en paramedische) vrije beroepen.

Wat is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en waarom is deze polis onmisbaar voor vrije (medische en paramedische) beroepsbeoefenaars?
Image
8.08.2023
bedrijfsschadeverzekering

Waarom is een verzekering bedrijfsschade de levensverzekering voor je bedrijf?

Bescherm je onderneming tegen rampspoed met een bedrijfsschadeverzekering. Lees hier welke risico's je kan indekken en ontdek onze tips!
FIDE_Social_20230503_menselijkefouten_1x1_1080-bl
5.05.2023
cyberverzekeringen

Is jouw bedrijf voldoende beschermd tegen een cyberaanval?

Ontdek alle voordelen van een cyberverzekering en lees onze 5 praktische tips om jouw onderneming te beschermen tegen cyberaanvallen.

De website kan hyperlinks naar websites of informatie van derde partijen bevatten. Fidelia heeft geen controle over die websites of die informatie van derde partijen. De aanbieders van die websites of informatie kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. Je wordt dan ook geadviseerd om die door te nemen. Fidelia is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites, enig gebruik ervan of het privacybeleid van die websites.